Hvala na poslanom zahtjevu, javiti ćemo se ubrzo!

Tretmani lica

CLEAR BALANCE

Profesionalna linija proizvoda razvijena kako bi se normalizirala tri glavna uzroka nečistoće kože: hiperseboreja, hiperkeratoza i sklonost infekciji. Za garanciju efikasnog estetskog tretmana, nužno je utvrditi radi li se o neupalnim ili upalnim lezijama stoga što obje vrste nastaju iz različitih razloga pa se i tretiraju na drugačiji način drugačijim proizvodima. Proizvodi CLEAR BALANCE su razvijeni s ne – komedogenim ekscipijentima slobodnih od ulja i masnoća te se prilagođavaju posebnim potrebama tih tipova kože bez stvaranja masnoće ili sjaja.

POWER C

Linija za posvjetljivanje hiperpigmentacija i osvježenje kože s visokom koncentracijom vitamina C. Vitamin C jedan je od najpoznatijih antioksidanasa koji djeluje protiv slobodnih radikala, štiti kožu od UV zračenja, pomaže u stvaranju novog kolagena i zato se vrlo često koristi u anti-age produktima. Intenzivan antioksidativni tretman koji revitalizira kožu u roku od nekoliko dana, obnavljajući njen sjaj i čvrstoću. Vlaži kožu i daje joj sjaj, vračajući joj mladost već poslije nekoliko tretmana. Profesionalni proizvodi obogaćeni svježim voćem i superkoncentratom vitamina C koji imaju antioksidativni, revitalizirajući i posvjetljujući učinak. Trenutačno daju efekt blistavosti i zdravog sjaja kože.

POWER HYALURONIC

Linija Power Hyaluronic kreirana je korištenjem fragmenata niske i visoke molekularne mase kako bi dubinski hidratizirala kožu, ali i zaštitila od prebrzog gubitka vode koji se javlja zbog utjecaja vanjskih agresivnih čimbenika.

POWER RETINOL

Čisti retinol obnavlja strukturu i kvalitetu mlade kože. Bakuchiol djeluje poput retinola, a osim toga izvrsno stabilizira retinol te na taj način povećava njegovo trajanje i učinkovitost. Ekstrakt soje djeluje na pomlađivanje, isto kao i retinoidi. Smanjuje popratne pojave koje se javljaju kod primjene retinoida.

GLOBAL LIFT

Cjeloviti lifting tretman koji se bazira na [ProGEN-in] tehnologiji, razvijenoj u SKEYNDOR laboratorijima. Tretman je usmjeren na marker starenja progerin i njime se postiže efekt facijalnog liftinga, punoće lica i smanjivanja masnoća ispod brade (podbratka).

NATURAL DEFENCE

Linija Natural Defence namijenjena je njezi zrele kože. Proizvodi sadrže savršen spoj vitamina, aminokiselina i proteina koji pomažu u borbi protiv bora, vlaže i učvršćuju kožu te potiču njezinu prirodnu zaštitu.

ETERNAL LINE

Stanice su osnovne građevne jedinice naše kože , a stvaraju se u najdubljem (bazalnom) dijelu epidermisa. U tom se sloju stvaraju i posebne superstanice odnosno matične stanice koje su odgovorne za obnavljanje tkiva,kolagena, elastina, hijaluronske kiseline i bezprijekoran izgled kože. Ove stanice imaju specijalan metabolizam s potrebom za specijalnim hranjivim sastojcima bez kojih slabi regenerativna i reproduktivna sposobnost matičnih stanica, a to se vrlo brzo manifestira kao prijevremeni znakovi starenja kože:dehidriranost,bore,opušteni tonus,nedostatak elasticiteta…Brojne studije iz područja genetskog inženjeringa ukazuju na to da se specijalni sastojci za hranjenje i vitalnost matičnih stanica kriju unutar drugih superstanica sličnih karakteristika, kao što su matične stanice ekstrahirane iz bilja. ETERNAL linija objedinjuje svedobrobiti matičnih stanica ploda zelene jabuke Uttwiler Spatlauber i jamči reaktivaciju svih bioloških procesa usporenih starenjem. Regenerira, štiti i stimulira kožne stanice te daje dugotrajni efekt pomlađivanja.

CORRECTIVE -INTENZIVNI PROGRAM ZA BORE

Jedinstvena linija za prevenciju i korekciju mimičkih bora koja daje brze rezultate zahvaljujući patentiranoj, inovativnoj kombinaciji sastojaka – sintetiziranog zmijskog otrova koji ublažava kontrakcije mišića, glavnog krivca za stvaranje mimičkih bora.U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom i specifčnom mješavinom biljaka postiže se efekt popunjavanja dubokih bora i sprječavanje pojave novih. Njegova formulacija temelji se na znanstvenim spoznajama i namjenjen je tretiranju dubokih bora i linija ekspresije. Njegovo je djelovanje brzo i učinkovito. Kombinacija je 9 aktivnih sastojaka dokazane učinkovitosti, uključujući sastojak za povećanje gustoće unutarnjeg tkiva,tvari za popunjavanje kože, neuroinhibitore te najsuvremenije peptide za lifting kože s presinaptičkom i postsinaptičkom aktivnošću. Corrective je iznimno djelotvoran tretman koji je atraktivan kako zbog svojih rezultata tako i zbog svoje ekskluzivne, sofisticirane teksture.

OILY SKINS

Visokoučinkoviti tretman za njegu masne, seboroične i aknozne kože. Kombinacijom ulja čajevca, cimeta, organskog cinka, salicilnei glikolne kiseline te ostalih biljnih sastojaka efkasno pročišćava, matira, adstringira i uravnotežuje problematičnu kožu.

SKIN OXYGEN

Kisik je od iznimne važnosti za našu kožu jer sudjeluje u procesu stvaranja stanične energije koja je neophodna za vitalnost i regeneraciju stanica. Nedostatak kisika na staničnom nivou uzrokuje prijevremeno starenje te umoran, beživotan i „sivkast“ izgled kože . Linija Skin Oxygen obogaćuje kožu kisikom, vlaži je, štiti od slobodnih radikala i usporava proces starenja.

SKEYNDOR MEN

Pravi izbor za suvremene muškarce! Linija za očuvanje ravnoteže kože i korekciju estetskih nedostataka kod muškaraca. Muška koža je deblja i otpornija pa se bore stvaraju kasnije, ali proces starenja, kad jednom započne, djeluje ubrzano. Bore, pogotovo mimičke, su puno dublje i izraženije, a čvrstoća kože ubrzano opada.Samim time muška koža zahtjeva posebnu njegu.

Content composed with the instant Online HTML editor. Please purchase a HTMLg license to remove the promotional messages from the edited documents.

  • PHOTODERM PROIZVODI ZA TIJELO NA 45% POPUSTA TOKOM CIJELOG 5. MJESECA
  • PHOTODERM PROIZVODI ZA LICE NA 45% POPUSTA TOKOM CIJELOG 5. MJESECA

Kontaktirajte nas

Lidia Nežić Kosanović dr.spec.
Teja D.O.O - medicinska kozmetologija


Radno vrijeme
  • 9:00 - 17:00