Dermapen terapija mikroiglicama

MEZOTERAPIJA (IGLENA)

Medicinski postupak injiciranja aktivnih tvari u srednji sloj kože (mezoderm).

Metoda je jednostavna, učinkovita, provodi se multiplim ubodima vrlo tankim iglama na predhodno anesteziranoj koži.

Preparati koji se koriste u mezoterapiji su različiti, njihov izbor ovisi o problemu kože koji se tretira. Nuspojave takvog postupka su minimalne.

Mi koristimo preparate:

    • hijaluronske kiseline
    • koktele aktivnih tvari sa hijaluronskom kiselinom
    • vlastiti krvni serum – tzv. vampirsku mezoterapiju putem RegenACR sustava
    • RSR (Repairs-Refills-Stimulates)

Dermapenom postiže se zatezanje i pomlađivanje kože. Dermapen, svojevrsna olovka, sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu uporabu.

Specifična je jer liječniku omogućuje da efikasnije tretira inače teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana) dok pacijentu osigurava veću penetraciju aktivnih sastojaka za pomlađivanje kože, te time je tretman učinkovitiji.

Ubodi mikroiglica pod kutem od 90 stupnjeva izazivaju površinsko oštećenje kože ali ujedno potiču kožu na samoobnovu. Na taj način, stimulira se stvaranje kolagena u koži i prirodnim putem koža se regenerira.

Dermapen se preporučuje ženama i muškarcima za ublažavanje i smanjenje bora, ublažavanje različitih ožiljaka, za pomlađivanje i zatezanje kože te ublažavanje strija.

Prednosti
Vrlo učinkovita metoda pomlađivanja jer kolagenim vlaknima i kapilarama treba vremena da se formiraju. Za prve rezultate potrebno je izdvojiti 2-4 tjedna.

Vrijeme oporavka
Par dana

Leave a comment