Kemijski piling

Kemijski piling provodi se u svrhu poboljšanja teksture i vlažnosti kože na način da se odstranjuju odumrle stanice gornjih slojeva kože.

Ovakvim postupkom potiče se regeneracija kože, odstranjuju se različite nepravilnosti u pigmentaciji i strukturi, znakovi upale, starenja kože (bore, atrofija), ožiljci i sl.

NeoStrata tretmani

NeoStrata je linija za njegu kože utemeljena na najnovijim znanstvenim spoznajama i kliničkim dokazima koju vam preporučujemo kako bi površina Vaše kože postala zaglađena, obnovljena i dubinski očišćena te kako biste izgledali i osjećali se lijepo dok se na Vašoj koži zbiva zamjetna promjena.

AHA kiseline su ne samo korisne u liječenju dermatoloških stanja već su korisne i za regeneracije oštećenja uzrokovanih preuranjenim starenjem. Istraživanja pokazuju da AHA kiseline mogu povećati debljinu temeljnih slojeva kože, poboljšati strukturu kože, povećati proizvodnju kolagena te omogućiti prodor drugih sastojaka za njegu kože.

Neostrata se pokazala učinkovitom pri primjeni kod svih tipova i stanja kože, uključujući fotostarenje, rozeaceu, hiperpigmentacije, pojačanu suhoću i akne.

Leave a comment