Mezoterapija lica

Mezoterapija : bez iglica

  • Virtualna mezoterapija je suvremena tehnika koja se koristi u dermatologiji kako bi se visoke koncentracije pročišćenih aktivnih sastojaka dopremili u srednji sloj kože, kako bi se postigla obnova kolagena i elastičnih vlakana kože.

Virtualna mezoterapija Skeyndor koristi 4 postupka:

  1. Aktivirajuća struja –omogućava bolju prokrvljenost tretirane površine kože i ravnomjernu apsorpciju sastojaka
  2. Hidroelektroporeza- koristi pulsne struje da omogući sastojcima u vodenim rastvorima da prodru u unutrašnjost kože.
  3. Elektroporacija – koristi struje sa kratkim pulsevima da uveća propustljivost membrane stanica i otvori put prolazu hranjivih sastojaka.
  4. Krioelektroforeza –hlađenjem zaustavlja proces prodora aktivnih komponenti u još dublje slojeve kože, a kako krio terapija skuplja krvne žile, nakon prestanka terapije dolazi do bržeg širenja krvnih žila i samim tim do bolje prokrvljenosti tretiranog područja-što olakšava i bolje iskorištavanje aktivnih supstancija.

Skeyndor mezoterapijski aparat omogućuje selektivan način rada, unos visokih koncentracija aktivnih sastojaka u središnje slojeve kože, praktičan je za kombiniranje, lagan za primjenu.

Mezoterapija koristi tri programa :

  1. Mezofiler-doprema hijaluronsku kiselinu u srednji sloj kože – popunjavajući bore iznutra, uz trenutačni lifting efekt.
  2. Mezobright-napravljen je za posvjetljivanje dijelova kože sa hiperpigmentacijama.Njegovi aktivni sastojci izjednačuju boju. Sadržaj bogat vitaminom C potpomaže sintezu kolagena, što aktivira prirodnu obranu i pojačava čvrstoću kože. Posjetljuje kožu i čini da ten izleda ujednačeno i sjajno.
  3. Mezolift-specifični lifting lica koji se postiže aktivnim komponentama proizvoda koji stimuliraju sintezu fibroblasta i regeneraciju kože, te time se popunjavaju fine bore kože. Tretman je idealan za regeneraciju starije kože oštećene od sunca.