Tretmani lica

Vaša koža je jedinstvena!

CLEAR BALANCE

Profesionalna linija proizvoda razvijena kako bi se normalizirala tri glavna uzroka nečistoće kože: hiperseboreja, hiperkeratoza i sklonost infekciji. Za garanciju efikasnog estetskog tretmana, nužno je utvrditi radi li se o neupalnim ili upalnim lezijama stoga što obje vrste nastaju iz različitih razloga pa se i tretiraju na drugačiji način drugačijim proizvodima. Proizvodi CLEAR BALANCE su razvijeni s ne – komedogenim ekscipijentima slobodnih od ulja i masnoća te se prilagođavaju posebnim potrebama tih tipova kože bez stvaranja masnoće ili sjaja.

POWER C

Linija za posvjetljivanje hiperpigmentacija i osvježenje kože s visokom koncentracijom vitamina C. Vitamin C jedan je od najpoznatijih antioksidanasa koji djeluje protiv slobodnih radikala, štiti kožu od UV zračenja, pomaže u stvaranju novog kolagena i zato se vrlo često koristi u anti-age produktima. Intenzivan antioksidativni tretman koji revitalizira kožu u roku od nekoliko dana, obnavljajući njen sjaj i čvrstoću. Vlaži kožu i daje joj sjaj, vračajući joj mladost već poslije nekoliko tretmana. Profesionalni proizvodi obogaćeni svježim voćem i superkoncentratom vitamina C koji imaju antioksidativni, revitalizirajući i posvjetljujući učinak. Trenutačno daju efekt blistavosti i zdravog sjaja kože.

POWER HYALURONIC

Linija Power Hyaluronic kreirana je korištenjem fragmenata niske i visoke molekularne mase kako bi dubinski hidratizirala kožu, ali i zaštitila od prebrzog gubitka vode koji se javlja zbog utjecaja vanjskih agresivnih čimbenika.

POWER RETINOL

Čisti retinol obnavlja strukturu i kvalitetu mlade kože. Bakuchiol djeluje poput retinola, a osim toga izvrsno stabilizira retinol te na taj način povećava njegovo trajanje i učinkovitost. Ekstrakt soje djeluje na pomlađivanje, isto kao i retinoidi. Smanjuje popratne pojave koje se javljaju kod primjene retinoida.

 

GLOBAL LIFT

Cjeloviti lifting tretman koji se bazira na [ProGEN-in] tehnologiji, razvijenoj u SKEYNDOR laboratorijima. Tretman je usmjeren na marker starenja progerin i njime se postiže efekt facijalnog liftinga, punoće lica i smanjivanja masnoća ispod brade (podbratka).

 

NATURAL DEFENCE

Linija Natural Defence namijenjena je njezi zrele kože. Proizvodi sadrže savršen spoj vitamina, aminokiselina i proteina koji pomažu u borbi protiv bora, vlaže i učvršćuju kožu te potiču njezinu prirodnu zaštitu.

 

ETERNAL LINE

Nova formula štiti i stimulira nastanak novih stanica te prevenira reprodukciju senescentnih stanica. Kako bi koža zadržala zdraviji, mladenački izgled, stanice kože imaju sposobnost gotovo beskonačnog razmnožavanja. Različiti čimbenici djeluju na usporavanje procesa regeneracije stanica, a linija Eternal djeluje upravo na sposobnost reprodukcije i oponašanje procesa koji se dešavaju u zdravim stanicama. Biljne matične stanice stimuliraju matične stanice u dermi i epidermi, bitne za održavanje gustoće i debljine mladenačke kože. Novi aktivni sastojak, biljna plazma iz Centelle Asiatice bogata staničnim faktorima sposobna je preokrenuti postupak staničnog starenja, što je bitno za pomlađivanje dermalnog sloja.

Linija sadrži 3 glavna aktivna sastojka:

1. Liposomalne matične stance iz Švicarske jabuke
2. Plazma bogata staničnim faktorima iz Centelle Asiatice
3. Liposomalne matične stanice iz goji bobica

Učinkovitost novih Eternal formula potkrijepljena je i dokazana kliničkim studijama. Žene koje su sudjelovale u ovim studijama imale su vidljive rezultate*
100% Žena – mlada i revitalizirana koža
95 % ≥ žena – ublažene mimičke bore i bore oko očiju
90 % Žena – ublaženi tamni kolutovi i vrećice ispod očiju
100 % Žena – koža je nahranjenija, sa smanjenim znakovima umora i opuštenija nakon korištenja Redensifying noćnog ulja.

Instrumentalni testovi su pokazali smanjenje bora na koži** do 68%.
* Test upotrebe proveden na 22 dobrovoljca.
Postupak: jednom tjedno u salon i svakodnevna primjena kućne njege unutar 4 tjedna.
** instrumentalni test (VISIA procjena smanjena bora. Prosječno smanjenje: 20%)

CORRECTIVE -INTENZIVNI PROGRAM ZA BORE

Jedinstvena linija za prevenciju i korekciju mimičkih bora koja daje brze rezultate zahvaljujući patentiranoj, inovativnoj kombinaciji sastojaka – sintetiziranog zmijskog otrova koji ublažava kontrakcije mišića, glavnog krivca za stvaranje mimičkih bora.U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom i specifčnom mješavinom biljaka postiže se efekt popunjavanja dubokih bora i sprječavanje pojave novih. Njegova formulacija temelji se na znanstvenim spoznajama i namjenjen je tretiranju dubokih bora i linija ekspresije. Njegovo je djelovanje brzo i učinkovito. Kombinacija je 9 aktivnih sastojaka dokazane učinkovitosti, uključujući sastojak za povećanje gustoće unutarnjeg tkiva,tvari za popunjavanje kože, neuroinhibitore te najsuvremenije peptide za lifting kože s presinaptičkom i postsinaptičkom aktivnošću. Corrective je iznimno djelotvoran tretman koji je atraktivan kako zbog svojih rezultata tako i zbog svoje ekskluzivne, sofisticirane teksture.

POWER OXYGEN

Tretman za obskrbu kože kisikom i stvaranje zaštitne barijere protiv vanjskog zagađenja.
Kombinacija aktivnih sastojaka za jaće djelovanje: oksigenizirajući, protiv zagađenja,
antioksidativni, detoksicirajući i prebiotički.
Za sve tipove kože, posebno zagušenu kožu i/ili sa vidljivim posljedicama stresa.

 

EXPERT CLEANSE PRO
EXPERT CLEANSE PRO linija za profesionalni tretman čišćenja lica i pripremu kože za
daljni tretman. Folmulirana je kao dvostruka metoda čišćenja, s prebioticima i posbioticima
koji jačaju i štite mikrobiotu kože. Bazire se na konceptu CLEAN kozmetike, s
biorazgradivim sastojcima

 

TIMELES PRODIGY

Multigenska napredna anti age linija. Proizvodi pretvaraju zrelu kožu u kožu srednje dobi i
mladu kožu, te usporavaju pretvaranje mlade kože ili kože srednje dobi i zrelu.
Formulirana sa visokom koncentracijom 25 eskluzivnih znanstveno probranih aktivnih
sastojaka koji kombiniraju tri strategije za pomlađivanje stanica u 1 proizvodu: aktivacija
proizvodnje stanica, poboljšanje kvalitete stanica i poboljšanje funkcije stanica, za
tretiranje svake dobne skupine i degeneracije tkiva.